Voordelig betonvloeren laten plaatsen

Een betonvlor storten? Schakel een vloerspecialist in!

In bedrijven zijn ze veel te zien: betonvloeren. Maar ook particulieren kiezen steeds vaker voor het laten storten van een betonvloer in huis. Dat is niet zo vreemd, want betonvloeren hebben enkele interessante voordelen. Daarover strak meer. Eerst de vraag of u een betonnen vloer zelf kunt storten. Het antwoord is: ja, dat kan. Maar slimmer is om een vloerspecialist in te schakelen. Het professioneel en goed storten van betonnen vloeren is namelijk niet eenvoudig en een klus die u beter over kunt laten aan een expert. Een vloerspecialist zorgt ervoor dat u het beste resultaat betonvloer krijgt, die fraai is afgewerkt is, duurzaam is en er perfect uitziet. Meer informatie op www.betonwerkensnel.be

De voordelen van een betonvloer gieten

Het storten van een betonnen vloer heeft de nodige pluspunten. Wat maakt een betonnen vloer zo aantrekkelijk?

  • Wie kiest voor een betonvloer, is relatief voordelig uit. Dit type vloer is aantrekkelijk geprijsd.
  • Het vloeronderhoud bij betonnen vloeren valt enorm mee. Betonvloeren zijn eenvoudig schoon te houden.
  • Betonvloeren hebben geen naden. Hierdoor kan er geen vuil en viezigheid in de naden trekken en blijft de vloer hygiënisch.
  • Een betonvloer kunt u prima combineren met een vloerverwarming. Maar doe dit alleen al een vloerspecialist de klus voor u uitvoert, want alleen een professional weet exact hoe een vloerverwarming in beton plaatsen aangepakt moet worden.

Kosten betonnen vloer laten leggen

De kosten voor een vloer van beton laten leggen, variëren van ongeveer 50 euro per m2 tot zo'n 130 euro per m2. Deze kosten zijn mét gebruikte materialen en het arbeidsloon. De prijzen per m2 lopen uiten per bedrijf en zijn afhankelijk van het type betonvloer dat u laat leggen, van de dikte van de vloer, de kleur en de moeilijkheidsgraad van het storten.

Soorten betonvloeren

Er bestaan in principe drie hoofdsoorten betonvloer. Bekend is de gepolierde betonvloer. Het aanleggen hiervan kost gemiddeld 50 tot 130 euro. Printbeton is een duurdere optie, met 70 à 100 euro per m2. Een sectionale betonvloer aanleggen varieert van 75 tot 120 euro per vierkante meter.

Vraag nu een gratis prijsopgave aan

Kies ook voor de gemakken van een betonnen vloer en vaag nu een vrijblijvende prijsopgave aan bij HydroFloors, dé Belgische expert als het aankomt op het leggen van sterke, betrouwbare betonnen vloeren voor een aantrekkelijke prijs.